Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

FRÅN ROT TILL KRONA

Summerat erbjuder PALLMANN produkt sortiment allt för installation, renovering och underhåll av trägolv. Vi är proffs med mer än 110 års erfarenhet i branschen på ytbehandlingar. Vi erbjuder även skräddarsydda produkter för alla aspekter av trägolvs konstruktioner – från maskiner till ytbehandling, rengöring och underhåll, parkettlim och produkter för undergolvsystem.

EN STABIL GRUND

Den erkända trägolvs kompetens PALLMANN har tillsammans med kunskapen UZIN har inom undergolv har alltid varit en perfekt match. Så det var bara logiskt att införliva denna samlade trägolvskunskap under varumärket PALLMANN, och genom denna koncentration av resurser har nu ”Parkett komplett” blivit den enda trovärdiga helhetslösningen för stabila trägolvs konstruktioner, och nu är denna kompetens samlad till din tjänst.

NÄR DU INTE KAN SE SKOGEN FÖR ALLA TRÄDEN

På PALLMANN tror vi på att ha en tydlig och ärlig tanke gent emot våra kunder… Till exempel ang. lösningsmedelsbaserade produkter, vilka kan skadar din hälsa, dina kunder och miljön. På PALLMANN jobbar vi väldigt hårt för att fasa ut dessa produkter, och ersätta dem med vattenbaserad produkter. För att hjälpa dig att bedöma vad som är bäst, visar vi alltid för och nackdelar med varje produkt i denna produkt guide.