Pallmann l Parkett Komplett

Rätt golvprodukter hittar du här!

 Produkter 
 
 

Referenser l Magic Oil Ergo

Marinmuseum i Karlskrona är ett statligt museum med inriktning på Sveriges sjöförsvar och här berättas den svenska marinens historia.

 mer information 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Nyheter

 
 
 

Würzburg, 15.09.2009 - Ergonomisk applicering vid inoljning av parkettgolv

Pallmann: Magic Oil 2K Ergo

Vid inoljning av stora ytor sätts parkettläggares rygg och knäleder bokstavligen på hårt prov. Nu kommer emellertid räddningen i form av Pallmanns nya tvåkomponents hårdvaxolja Magic Oil 2K Ergo. Den lösningsmedelsfria produkten kräver bara en strykning och appliceras snabbt över stora ytor genom en bekväm och ergonomiskt korrekt arbetsmetod med teleskopapplikator.

Produkten ingår i Magic Oil 2K-serien och erbjuder närmast magisk ergonomi: Den kan appliceras stående och hjälper därmed användaren att hitta en bekväm arbetsställning. Genom att använda Magic Oil 2K Ergo sparar man dessutom in ett arbetsmoment jämfört med konventionella produkter, som kräver två strykningar.

Som om alla dessa fördelar inte vore nog övertygar också den helt lösningsmedelsfria oljan (märkt med Giscode Ö10) genom en härdningskomponent som ger kort torktid och hög hållbarhet. På så sätt kan man snabbt renovera även golv som utsätts för mycket hög belastning, exempelvis i restauranger och kontor. Golvet kan beträdas redan efter tolv timmar.
Sammantaget utgör Magic Oil 2K Ergo ett perfekt alternativ för kunder som engagerar sig i arbetsmiljön och lägger stor vikt vid såväl tid som hälsa och pengar.